Cuisine provençale Kuchnia prowansalska Przystawki Foie Gras z grillowanym ananasem 65 Foie Gras à L’ananas GrilléFoie Gras with grilled pineappleDeska serów francuskich dla dwojga 79 Plateau De Fromage Francis Pour DeuxFrench cheese board for two6 sztukŻabie udka z kremem szalotki 44 Cuisses De Grenouilles A’la Crème D’échalottesFrog legs with shallot sauce4 sztukiŚlimaki z masłem czosnkowym i bagietką 42 Escargots Au Burre à L’ailSnail In garlic butter12 sztukTradycyjny tatar wołowy 44 Tartare de Filet de BoeufCarpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i rukolą 44 Carpaccio De Filet De Boeuf Au Parmezan Et RoguetteBeef Carpaccio with Parmesan and rocketCarpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i płatkami trufli 54 Carpaccio De Filet De Boeuf Au Parmesan Et Flocons De TruffeBeef carpaccio with parmesan cheese and truffle flakesCarpaccio z pieczonego buraka z marynowanymi kurkami 39 Carpaccio De Betteraves Rôties Aux Chanterelles MarinéesRoasted beetroot carpaccio with marinated chanterelles Zupy Francuska zupa cebulowa zapiekana z serem Gruyère 24 Soupe à L’ognionFrench onion soupChłodnik Szefa Kuchni 25 Soupe Froide Du ChefChef's cold soupKrem ze świeżych kurek z chrupiącą grzanką 27 Crème De Chanterelles FraîchesCream of fresh chanterelles with crispy toast Dania główne Policzki wołowe długo duszone w czerwonym winie z trawą żubrową 56 Joues De Veaut à La Sauce Au Vin RougeBeef cheeks with red winePolędwiczka wieprzowa w cieście francuskim 55 Filet Mignon De Porc En CroûtePork Tenderloin with puff pastryFilet z piersi kaczej z sosem imbirowo gruszkowym 56 Filet De Canard Au Gingembre Et Sauce Aux FraisesDuck breast fillet with ginger and strawberry sauceStek wołowy z sosem z zielonego pieprzu i pomarańczy 99 Filet De Boeuf à Lasance Au Piovre Et à L’orangeFilet beef steak with green pepper sauce with orangeStek z tuńczyka z ciepłym sosem vinegrette i warzywnym tagliatelle 65 Steak De Thon à La Vinaigrette Accompagné De Tagliatelles Des LégumesTuna steak with hot vinaigrette sauce and vegetables tagliatelleRoladki cielęce ze świeżymi kurkami 64 Roulades De Veau Chanterelles FraîchesVeal rolls with fresh chanterelles and toastKrewetki Black tiger w sosie czosnkowym z bagietką 59 Crevettes Black Tiger a’l AilTiger Prawns In garlic butter5 sztukGrillowana ośmiornica z purèe z batata 64 Poulpe Grillé Servi Alec De La Purée D’ignameGrilled octopus with sweet potato purée and passion fruit mayonnaiseMule nowozelandzkie pod kruszonką 49 Moules à La CrumbleMussels under the crumble6 sztukGnocchi z kozim serem i truflami w kremowym sosie śmietanowym 43 Gnocchi Au Fromage De Chèvre Et Truffes à La Crème FraicheGnocchi with goat cheese and trufle sauceFilet z łososia na soli Meldon 59 Filet De Saumon Sur Sole MeldonSalmon fillet on meldon saltRisotto z kurkami 54 Risotto Aux ChanterellsRisotto with chanterelle mushroomsTagliatelle z pikantną wołowiną i świeżymi kurkami 56 Tagliatelles Au Boeuf Épicé Et Aux ChanterellesTagliatelle with spicy beef and fresh chanterelles Sałatki Sałatka z kozim serem, owocem granatu i prażonymi orzechami 39 Salade Au Fromage De Chèvre Et Noix GrilléesSalad with goat cheese and pomegranate with nutsSałatka z grillowanym ananasem i serem owczym 39 Salade Avec Ananas Grillé Et Fromage De BrebisSalad with grilled pineapple and sheep's cheesSałatka Cezar 39 Salade CésarCaesar salad Desery Lawendowy crème brŭlèe 25 Crème Brûlée à La LavandeLavender crème brûléeTartaletka z jagodami pod pierzynką 25 Tartalette Aux Myrtilles / Sous La CouetteTartlet with blueberries under a quiltDeser mascarpone z sosem mango 25 Dessert Au Mascarpone Et à La MangueMascarpone dessert with mango sauceSabayon z Calvadosem i owocami 29 Sabayon Au CalvadosSabayon with CalvadosDeser bezowy z owocami sezonowymi i sosem angielskim 28 Dessert Meringué Aux Fruits De Saison à La Aauce AnglaiseMeringue dessert with seasonal fruit and English sauce