Cuisine provençale Kuchnia prowansalska Przystawki Foie Gras z ananasem 65 Deska serów francuskich dla dwojga 79 Plateau De Fromage Francis Pour DeuxFrench cheese board for two6 sztukŻabie udka z kremem szalotki 45 Cuisses De Grenouilles A’la Crème D’échalottesFrog legs with shallot sauce3 sztukiŚlimaki z masłem czosnkowym i bagietką 42 Escargots Au Burre à L’ailSnail In garlic butter12 sztukTradycyjny tatar wołowy 45 Tartare de Filet de BoeufCarpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i płatkami trufli 54 Carpaccio De Filet De Boeuf Au Parmesan Et Flocons De TruffeBeef carpaccio with parmesan cheese and truffle flakesCarpaccio z arbuza z prażonymi orzechami i serem Feta 42 Kurki flambirowane w koszyku z ciasta filo 43 Zupy Francuska zupa cebulowa zapiekana z serem Gruyère 28 Soupe à L’ognionFrench onion soupChłodnik Szefa Kuchni 30 Soupe Froide Du ChefChef's cold soupConsommé z kurek z krokiecikiem 32 Bulion rybny z krewetką i naszym omletem 35 Dania główne Krewetki Black tiger w sosie czosnkowym z bagietką 62 Crevettes Black Tiger a’l AilTiger Prawns In garlic butter5 sztukGrillowana ośmiornica z purèe z batata 66 Poulpe Grillé Servi Alec De La Purée D’ignameGrilled octopus with sweet potato purée and passion fruit mayonnaiseMule nowozelandzkie pod kruszonką 55 Moules à La CrumbleMussels under the crumble6 sztukStek wołowy z sosem demi glace z wiśniówką 120 Perliczka faszerowana kurkami i Cassoulete z bobu 67 Płatki cielęce z kurkami i kluseczkami z lubczykiem 69 Kotleciki jagnięce w sosie miętowym z pieczonym batatem 120 Pierś z gęsi z pieczonymi morelami i ziemniaczkami gratin 69 Filet z piersi kaczej ze świeżym agrestem i purée z pasternaku 59 Policzki wołowe z sosem z czarnej porzeczki i maślanym purée 57 Filet z troci z fasolką szparagową i purèe z zielonego groszku 59 Risotto z bobem i burattą 47 Domowe tortellini z kurkami 49 Szpinakowe gnocchi w sosie serowym z gruszką 45 Sałatki Sałatka z kozim serem zapiekana w cieście filo z miodową gruszką 43 Sałatka z pieczoną nektarynką, szynką dojrzewającą i pistacjami 43 Sałatka z wątróbką cielęcą marynowaną w Cydrze z malinami 43 Desery Sabayon z Calvadosem i owocami 30 Sabayon Au CalvadosSabayon with CalvadosBeza Dacqouise z kremem kajmakowym i bakaliami 30 Deser lodowy z owocami sezonowymi 30 Deser mascarpone z sosem mango 30 Fondant czekoladowy 30 Crème brŭlèe 28