Cuisine provençale Kuchnia prowansalska Przystawki Foie Gras z figą na grzankach 65 Deska serów francuskich dla dwojga 79 Plateau De Fromage Francis Pour DeuxFrench cheese board for two6 sztukŻabie udka z kremem szalotki 45 Cuisses De Grenouilles A’la Crème D’échalottesFrog legs with shallot sauce3 sztukiŚlimaki z masłem czosnkowym i bagietką 45 Escargots Au Burre à L’ailSnail In garlic butter12 sztukTradycyjny tatar wołowy 47 Tartare de Filet de BoeufCarpaccio z polędwicy wołowej z parmezanem i płatkami trufli 54 Carpaccio De Filet De Boeuf Au Parmesan Et Flocons De TruffeBeef carpaccio with parmesan cheese and truffle flakesCarpaccio z łososia z oliwą koperkową 49 Truflowe Mielle feuille 45 Zupy Francuska zupa cebulowa zapiekana z serem Gruyère 29 Soupe à L’ognionFrench onion soupKrem z dyni z oliwą dyniową i twarożkiem 30 Consommé z borowików 35 Dania główne Krewetki Black tiger w sosie czosnkowym z bagietką 62 Crevettes Black Tiger a’l AilTiger Prawns In garlic butter5 sztukGrillowana ośmiornica z purèe z kalafiora 69 Mule nowozelandzkie zapiekane w sosie szampańskim 59 6 sztukStek wołowy zapiekany z kozim serem 129 Filet z perliczki z kasztanami i ziołowym sosem 69 Comber z sarny z sosem Porto na purèe z buraka 125 Kotleciki jagnięce z pieczonym batatem i miętowym sosem 125 Udko z gęsi confit z karmelizowaną marchewką i kluseczkami 69 Filet z piersi kaczej z sosem pomarańczowym i kluseczkami 59 Policzki wołowe z sosem demi glace z maślanym purèe 59 Polędwiczka z dorsza z sosem maślanym i kawiorem 65 Palony kalafior z orzechową kruszonką 45 Domowe pierożki z dynią i sos z parmezanu 47 Tagliatelle ze świeżymi grzybami 49 Stek z tuńczyka na tagliatelle z cukinii 69 Sałatki Sałatka z kozim serem w cieście filo z figą i granatem 44 Sałatka z rostbefem i suszonymi pomidorami 49 Desery Sabayon z Calvadosem i owocami 30 Sabayon Au CalvadosSabayon with CalvadosBeza Dacqouise z kremem kajmakowym i bakaliami 30 Tarta Tatin 30 Deser mascarpone z sosem mango 30 Fondant czekoladowy 30 Crème brŭlèe 29